En smuk 4 længet gård med plads til begejstring - 170m2.

SOLGT - SOLGT SOLGT  SOLGT  SOLGT  SOLGT

Feriegård m. udsigt til Sydhavsøerne

Alt er vand ved siden af den smukke 4 længede gård med havudsigt og plads til flere familier eller alle vennerne eller et kollektiv som sammen deler fornøjelser og udgifter. Renoveret stuehus på 173m2 med 5 soveværelser og en oase af en lukket gårdsplads med miljø og hyggekroge. Stor grund og store udlænger med potentialer for de kreative, den pladskrævende hobby garager til biler og campingvogne - indendørs petanque bane, bordtennis eller badminton og mange andre spændende ting. En rigtig legeplads for familie og venner med god plads såvel ude som inde.

Strandgården ligger i 1. række til havet med den smukkeste udsigt til solnedgange over øerne nord for Lolland. Her finder du ægte romantisk landlig ferie idyl.
Enestående smuk beliggenhed for enden af blind landevej med fred og ro samt fredede arealer med fugletårn..

Kun 80 minutter fra København.
Køb huset og tag på ferie uden problemer. Gården sælges fuldt møbleret med udstyr nok til 10 personer.

Se alle oplysninger på dette link - klik her på STRANDGÅRDEN


I 2010 - 2011 blev gårdens hovedbygning totalrenoveret og står i dag som en lystgård i bedste "Morten Koch" stil. Du finder en gårdsplads på ca. 400 m2. med gamle toppede brosten, lækroge og et stuehus i bornholmerrød farve med sort bindingsværk og hvide bondehusvinduer med nye termoruder.

Indvendigt i stuehuset er alt nyt og bl.a. udstyret med 2 effektive varmepumper, som er billige i drift og som også kan virke som aircondition og luftaffugtere.


Der er entré, 5 dobbeltværelser, stue, kæmpe køkken/alrum med plads til fælles aktiviteter, samt lækkert badeværelse med varme i flisegulv, bruseniche, bademiljø med håndvask, vaskemaskine og spot i loft. Der er synlige loftsbjælker med en god loftshøjde på 216 cm. Så ingen behøver at gå rundt og dukke hovedet.
Der er indlagt vandværksvand.


NYD DET GODE LIV PÅ 1. KLASSE.
Lige udenfor vinduerne nydes solnedgang ud over vandet med småøerne nord for Lolland i sigte. Du finder en rigtig ”præstegårdshave” med flere lukkede plæner - en nem holdt have - kort sagt stedet hvor din ferie har alle muligheder for at lykkes.


Her får du en naturoplevelse ikke langt fra Oreby Slot/Gods samt Fuglereservat med fritgående kvæg og geder som nabo.

Her kan du holde jul, påske og sommerferier og samle hele familien eller vennerne. Ejendommen er også velegnet til ferieudlejning og vil på grund af sin størrelse med mange værelser kunne indbringe en god lejeindtægt.
Hvis du vil have vennerne i nærheden er naboejendommen også til salg - klik på DET HVIDE HUS  - også dette husmandssted er 100% renoveret og lige til at flytte ind i - idet begge huse sælges fuldt møblerede (se alle de dejlige billeder og bestil en fremvisning når det passer dig).

Der er ca. 6 km. til Sakskøbing, hvor der er togforbindelse, indkøb m.m. Området indbyder til aktiviteter i naturen. Traveture, cykling, fiskeri og fuglekiggeri mm. kun fantasien sætter grænser.

Seværdigheder i nærheden:
Du er næsten nabo til Oreby Slot, som ligger ved indsejlingen til Sakskøbing fjord. Du kan nyde den herlige bygning med de mægtige tårne og de pragtfulde renæssance gavle som spejler sig i vandet, Oreby bliver kaldt Lollands smukkest beliggende herregård. Du befinder dig i Guldborgland som betegnes som "smørhullet på sydhavsøerne".

Tag en udflugt til Knuthenborg Park & Safari - En storslået dyre- og naturoplevelse. Her går dyrene frit i de store parkområder, som dækker mere end 400 Ha.

Maribo søerne ligger 16 km. væk i et område med store lavninger, dannet under afsmeltningen af kæmpemæssige isblokke, efterladt af gletsjere under den sidste istid. Maribo Søndersø er Danmarks mest ørige sø.

Flere herregårde med store skovarealer har præget søernes omgivelser, så landskabet fremtræder som en mosaik af sø, skov og eng, midt i det lollandske sukkerroe-landskab.

Fuglsang Kunstmuseum finder du i Toreby. Museet ét af de få bredt dækkende kunstmuseer i øst Danmark.

Hvis du er golfspiller finder du blot 17 km. væk Golfbanen i Maribo. Banen er anlagt med 2 sløjfer á 9 huller, hvor du fra 9. til 10. hul passerer klubhuset. Banen ligger i et let kuperet terræn omkring den smukke Maribo Søndersø.

Kommunen rydder sne på Skovbyvej - så du ikke behøver at sne inde i jule- eller vinterferien.
Ejendommen har weekendattest (status som flexbolig) og vil derfor evt. kunne opnå billig helårsbelåning i realkreditinstitut.

Se Købspapirer mm. klik HER