SOLGT - SOLGT - SOLGT - SOLGT -
DET HVIDE HUS - 3 længet husmandssted (totalrenoveret 2009) - vest facaden som vender mod havet - ca. 145 m2. lækker nyindrettet beboelse samt kæmpe udhusplads.

Læs alle salgsdokumenter og rapporter og se billeder på

Klik her og se alt om:

STRANDGÅRDEN er solgt - JUNI 2019

DET HVIDE HUS: ER SOLGT - JULI 2019

Ejendommen  har Weekendattest

Du bor i 1. række til havet -
Det Hvide Hus besidder en helt fantastisk stemning og atmosfære med uspoleret panoramaudsigt over havet til øerne nord for Lolland.  Solen smelter ned i havet lige udenfor din dør, der er fred og ro - fredede arealer med kvæg og geder - fugletårn m.v. -

FANTASTISK HAVUDSIGT.

DET HVIDE HUS er en moderne indrettede landvilla i 2 etager på ca. 145m2. (3 længet husmandssted) 

ALLE KAN TRÆNGE TIL FRED OG RO
Det Hvide Hus er meget fredeligt beliggende i første række til havet nord for Sakskøbing og er nabo til fredet område med fritgående geder og kvæg samt fuglereservat og fugletårne - sidste år var der dagligt besøg ved husene af en havørn. Her er basis for en anderledes ferieoplevelse helt uden stress og larm. Du ser kun marker og hav og vil hverken være generet af naboer eller trafik idet det er sidste hus på vejen.

 

Området indbyder til aktiviteter i naturen som traveture, cykling, fiskeri, fuglekigger mmm.

Solen går hver aften ned over havet som vender mod vest.
Kan du lide masser af fri natur og uhæmmet udsigt, har du muligheden kun 80 minutter fra København (120 km.).

 

Nyd udsigten og det turkisblå vand, mens børnene pjasker i vandkanten. Få pulsen op på en cykel i lollands flade landskab og kør ud til skønne herregåårde og slotte eller til de mange små pitoreske landsbyer. Lolland giver dig masser af muligheder .

 

Her kan du opleve uspolerede købstæder, hvide sandstrande, storslåede herregårde og sejle ud til små, isolerede øsamfund besøge Lallandias vandland eller Knutenborgs safaripark tage en sviptur til Tyskland m.m.

Eventyret begynder i Guldborgland  

 STRANDGÅRDEN - SOLGT - SOLGT - SOLGT

 DET HVIDE HUS -   SOLGT - SOLGT - SOLGT